…nalagam…

VAROVANJE INFORMACIJ 1-4 od 4

STANDARD ISO/IEC 27001 ZA UPRAVLJANJE INFORMACIJSKE VARNOSTI

ISO/IEC 27001 SUIV

Webinar nudi celovit pregled sistema upravljanja informacijske varnosti (SUIV), kot ga predstavlja standard ISO/IEC 27001. Izpostavlja tudi pomen upravljanja tveganj pri vzpostavitvi sistema ter vpogled v delovanje takega sistema v praksi. Po ogledu webinarja prejmete potrdilo o udeležbi na webinarju.

25,00 €
32,00 €
22% popust

NOVA UREDBA O VARSTVU POSAMEZNIKOV PRI OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

GDPR ZVOP-1 ZVOP-2

Webinar predstavlja ključne spremembe, pomembne za organizacije, ki obdelujejo osebne podatke, ter pogodbene obdelovalce. Po ogledu webinarja prejmete potrdilo o udeležbi na webinarju.

22,00 €

Kaj so ključne naloge pooblaščene osebe za varstvo podatkov (DPO) in katere organizacije ga potrebujejo

DPO GDPR ZVOP-2

Webinar je namenjen vsem, ki ste se odločili oziroma se še odločate o vzpostavitvi pooblaščene osebe za varstvo podatkov v organizaciji, vendar zaradi prevelike količine informacij še niste dobili konkretnega vpogleda v obveznosti, odgovornosti in širine znanja za DPO. Na razumljiv način so predstavljene zahteve, uredbe o varstvu osebnih podatkov in druga zakonodaja ali dobre prakse informacijske varnosti.
Po ogledu webinarja prejmete potrdilo o udeležbi na webinarju.22,00 €

VARNOSTNE GROŽNJE, KI PRETIJO PODJETJEM

CYBERSECURITY

Z ogledom webinarja pridobite vpogled, kako s tehničnega vidika zagotaviti ustrezen nivo varnosti v podjetjih, s povdarkom na končnem uporabniku, ki je danes kot najšibkejši člen informacijske varnosti, center sodobnih groženj. Po ogledu webinarja prejmete potrdilo o udeležbi na webinarju.

22,00 €