…nalagam…

Vsi 6-10 od 14

STANDARD ISO/IEC 27001 ZA UPRAVLJANJE INFORMACIJSKE VARNOSTI

ISO/IEC 27001 SUIV

Webinar nudi celovit pregled sistema upravljanja informacijske varnosti (SUIV), kot ga predstavlja standard ISO/IEC 27001. Izpostavlja tudi pomen upravljanja tveganj pri vzpostavitvi sistema ter vpogled v delovanje takega sistema v praksi.

Po ogledu webinarja prejmete potrdilo o udeležbi na webinarju.

25,00 €
32,00 €
22% popust

Kaj so ključne naloge pooblaščene osebe za varstvo podatkov (DPO) in katere organizacije ga potrebujejo

DPO GDPR ZVOP-2

Webinar je namenjen vsem, ki ste se odločili oziroma se še odločate o vzpostavitvi pooblaščene osebe za varstvo podatkov v organizaciji, vendar zaradi prevelike količine informacij še niste dobili konkretnega vpogleda v obveznosti, odgovornosti in širine znanja za DPO. Na razumljiv način so predstavljene zahteve, uredbe o varstvu osebnih podatkov in druga zakonodaja ali dobre prakse informacijske varnosti.

Po ogledu webinarja prejmete potrdilo o udeležbi na webinarju.

22,00 €

VARNOSTNE GROŽNJE, KI PRETIJO PODJETJEM

CYBERSECURITY

Z ogledom webinarja pridobite vpogled, kako s tehničnega vidika zagotaviti ustrezen nivo varnosti v podjetjih, s povdarkom na končnem uporabniku, ki je danes kot najšibkejši člen informacijske varnosti, center sodobnih groženj.

Po ogledu webinarja prejmete potrdilo o udeležbi na webinarju.

22,00 €

SISTEM VODENJA KAKOVOSTI ZA PRIHODNOST VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA

KZP ISO 9001 ŠOLSTVO VZGOJA IZOBRAŽEVANJE

Skupaj gradimo osnovo za celovito kakovostno delovanje vzgojno-izobraževalnih zavodov. Ustvarjamo jedro kulture dobrega sodelovanja, ki je temelj v procesu rasti posameznikov, zavodov in sistema v celoti. Širimo poslanstvo Vzgojitelja in Učitelja ter posredujemo dobro prakso

BREZPLAČNO

Carbon footprint methodology presentation and its calculation

OKOLJE

Webinar objectives: Presentation of objectives of carbon footprint Calculation procedure for the individual type of footprint Standards and methodology Carbon footprint verification 1. BASIC CONCEPTS PRESENTATIN: Greenhouse gasses, Carbon footprint,…

BREZPLAČNO