…nalagam…

Vsi 6-10 od 11

STANDARD ISO/IEC 27001 ZA UPRAVLJANJE INFORMACIJSKE VARNOSTI

ISO/IEC 27001 SUIV

Webinar nudi celovit pregled sistema upravljanja informacijske varnosti (SUIV), kot ga predstavlja standard ISO/IEC 27001. Izpostavlja tudi pomen upravljanja tveganj pri vzpostavitvi sistema ter vpogled v delovanje takega sistema v praksi.

BREZPLAČNO

Kaj so ključne naloge pooblaščene osebe za varstvo podatkov (DPO) in katere organizacije ga potrebujejo

DPO GDPR ZVOP-2

Webinar je namenjen vsem, ki ste se odločili oziroma se še odločate o vzpostavitvi pooblaščene osebe za varstvo podatkov v organizaciji, vendar zaradi prevelike količine informacij še niste dobili konkretnega vpogleda v obveznosti, odgovornosti in širine znanja za DPO. Na razumljiv način so predstavljene zahteve, uredbe o varstvu osebnih podatkov in druga zakonodaja ali dobre prakse informacijske varnosti.

BREZPLAČNO

VARNOSTNE GROŽNJE, KI PRETIJO PODJETJEM

CYBERSECURITY

Z ogledom webinarja pridobite vpogled, kako s tehničnega vidika zagotaviti ustrezen nivo varnosti v podjetjih, s povdarkom na končnem uporabniku, ki je danes kot najšibkejši člen informacijske varnosti, center sodobnih groženj.

BREZPLAČNO

SISTEM VODENJA KAKOVOSTI ZA PRIHODNOST VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA

KZP ISO 9001 ŠOLSTVO VZGOJA IZOBRAŽEVANJE

Skupaj gradimo osnovo za celovito kakovostno delovanje vzgojno-izobraževalnih zavodov. Ustvarjamo jedro kulture dobrega sodelovanja, ki je temelj v procesu rasti posameznikov, zavodov in sistema v celoti. Širimo poslanstvo Vzgojitelja in Učitelja ter posredujemo dobro prakso

BREZPLAČNO

Carbon footprint methodology presentation and its calculation

OKOLJE

Webinar objectives: Presentation of objectives of carbon footprint Calculation procedure for the individual type of footprint Standards and methodology Carbon footprint verification 1. BASIC CONCEPTS PRESENTATIN: Greenhouse gasses, Carbon footprint,…

BREZPLAČNO