…nalagam…

Trajanje: 0:40:10DPO GDPR ZVOP-2


Cena z DDV:
32,00 €
105,00 €
70% popust
Cena z DDV:

Predavatelj: mag. Miha Ozimek


  • Obdelujete osebne podatke?
  • Obdelujete občutljive osebne podatke?
  • Kje hranite osebne podatke?
  • Ali prenašate osebne podatke v tretje države?
  • Imate urejene privolitve posameznika in poznate namen obdelave?
  • Delujete po ZVOP-2?
  • Uporabljate zaščitne mehanizme?
  • Uporabljate kriptografijo in psevdonimizacijo?
  • Imate implementirane kontrole standarda ISO 27001?
  • Beležite dnevnike dostopa?
  • Profilirate posameznika?

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov skoraj od vseh podjetij v javnem sektorju ter številih zasebnih organizacij zahteva imenovanje pooblaščene osebe za varstvo podatkov (ang.: Data Protection Officer (DPO).

Glavne naloge pooblaščene osebe za varstvo podatkov so zagotavljanje skladnosti poslovanja s predpisi, ozaveščanje zaposlenih in oseb odgovornih za pravilno in varno upravljanje s osebnimi podatki ter svetovanje in poročanje odgovornim osebam, t.j. IPRS (Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije), glede tehničnih in organizacijskih ukrepov za zagotavljanje varnosti osebnih podatkov.

Ogled webinarja je obvezen del usposabljanja Usposabljanje pooblaščene osebe za varstvo podatkov (Data Protection Officer (DPO) + IQNet potrdilo

Po ogledu webinarja prejmete potrdilo o udeležbi na webinarju.


ISO 9001 ISO 9004 EFQM

KONCEPTUALNE SPREMEMBE SISTEMOV VODENJA – PREMIK V STRATEŠKO VODENJE

ISO 9001

SISTEM VODENJA KAKOVOSTI ISO 9001 - KORISTI UPORABE

GDPR ZVOP-1 ZVOP-2

NOVA UREDBA O VARSTVU POSAMEZNIKOV PRI OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

CYBERSECURITY

VARNOSTNE GROŽNJE, KI PRETIJO PODJETJEM