…nalagam…

Trajanje: 0:40:10DPO GDPR ZVOP-2


Cena brez DDV:
22,00 €
Cena brez DDV:

Predavatelj: mag. Miha Ozimek


  • Obdelujete osebne podatke?
  • Obdelujete občutljive osebne podatke?
  • Kje hranite osebne podatke?
  • Ali prenašate osebne podatke v tretje države?
  • Imate urejene privolitve posameznika in poznate namen obdelave?
  • Delujete po ZVOP-2?
  • Uporabljate zaščitne mehanizme?
  • Uporabljate kriptografijo in psevdonimizacijo?
  • Imate implementirane kontrole standarda ISO 27001?
  • Beležite dnevnike dostopa?
  • Profilirate posameznika?

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov skoraj od vseh podjetij v javnem sektorju ter številih zasebnih organizacij zahteva imenovanje pooblaščene osebe za varstvo podatkov (ang.: Data Protection Officer (DPO).

Glavne naloge pooblaščene osebe za varstvo podatkov so zagotavljanje skladnosti poslovanja s predpisi, ozaveščanje zaposlenih in oseb odgovornih za pravilno in varno upravljanje s osebnimi podatki ter svetovanje in poročanje odgovornim osebam, t.j. IPRS (Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije), glede tehničnih in organizacijskih ukrepov za zagotavljanje varnosti osebnih podatkov.

Po ogledu webinarja prejmete potrdilo o udeležbi na webinarju.

Ogled webinarja je obvezen del usposabljanja Usposabljanje pooblaščene osebe za varstvo podatkov (Data Protection Officer (DPO) + IQNet potrdilo


KZP ISO 9001 ŠOLSTVO VZGOJA IZOBRAŽEVANJE

SISTEM VODENJA KAKOVOSTI ZA PRIHODNOST VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA

ISO 9001

SISTEM VODENJA KAKOVOSTI ISO 9001 - KORISTI UPORABE

 

E-strokovno srečanje: Predstavitev metode A3 in usposabljanja Vodja vitkih projektov izboljšav

OKOLJE

Carbon footprint methodology presentation and its calculation